Båt till holmön och Visfestivalen

Igår bårjade resan, vi åkte båt till holmön. DEt var väldigt vågigt(som jag och Linnea älskar<3) Vi kom fram och satte snabbt upp tälten, sen typ åt vi och så. Halv 7 var in släppet och där stog vi, vi fick platser  på andra raden.

SEn var det massa artister som var där bl.a Perssons pack och Laleh. jag kom inte ihåg nån fler just nu och har inte namnen här dom är kvar på en lapp i stugan.

Det slutade vid 11 och vi gick till tälten och åt tårta och dom andra åt korv också.  Den tårtan som blev över försökte vi ge bort men dom ville inte ha. Sen gick vi til panget också. det var  fest hela natten men jag somnade vid 2.

Det hände en lite kul grej i morse också. kl 6 så kom en helikopter och typ flög 10 meter över oss. den var itne så snäll, den väkte mig. jag vet inte riktigt vad som hade hänt eller så. jag somnade om ganska snabbt efter det.

Jag måste bara säga en annnan sak som hände, när vi hade packat ur vår båt så rymmde den. Vi såg det inte förän linnea gick dit och skulle kolla nått :P

JAg orkar tyärr inte ladda in några bilder nu. ska faktiskt gå och Hjälpa mamma och pappa och sy.

/IDA

Båten i "vattenfallet"

Fisketävlingen gick inte som jag trodde... Fick ingen fisk. Det var inte så många som fick det heller. Vinnaren blev tur ungen Albin som fick typ 4 abborrar. tvåan och trean har jag ingen aning om vilka det var men Grattis allihopa.

Jag har åkt i väg med båten  och lite människor till ett "vattenfall" vid vår stuga. otroligt kul. vi drog upp båten och åkte ner 3 gånget. det var nästan oligare att dra upp den som att åke ner :P

jag har just skickat efter lite bilder som kommer ibörjan av nästa vecka. 

Nu ska jag strax dra ut till stugan och i helgen är  det Visfrstivalen som  jag typ kommer fara på.

Men nu ska jga gå och packa så jag kan åka iväg i regnet..


/IDA

Fisken simmar i havet

Nu far jag och vinner fisketävlingen!!

Längesedan ida hade en dator nära sig

Det var väldigt längesen jag skrev.. Det bli väl så på sommaren.. Senast jag skrev sa jag att ajg var på väg till stockholm. Där hälsade jag och famlijen på mammas kompis opch hennes famlij i deras stuga. Det var kul, vi åkte båt och spelade badminton med gunnar och lekte med barnen.

Nårgra dagar och nättter senare så åkte vi i väl på släkt träff med mammas släkt.(på Barnens ö , det var jätte fint, vi hade egen stor strand). en dag var vi 50 personer(typ ingen anning om vem hälften av dom var) MEn dagen efter så blev det bara dom närmaste, dvs kusinerna. Det var nästan roligare. Man kunde göra saker på ett annat sätt. Vi satt och lekte i en cirkel på gräsmattan och hade väldigt kul.

efter Den väldigt lyckade släktträffen med en massa godmat, så började vi åka hem.vi stannnade på IKEA och åt middag men några kusiner från träffen och köpte massa godis, Jag köpte 5påsar!

Jag hoppade av i norrfällsviken och var där med Elin i kanske 3(?) dagar. Vi gick en dag i väg till några klippor och så badade vi i en pool som skulle kostat 15kr men ingen kollade och det var ändå iskallt. Vi åt också pizza. Det var en väldigt olik smak den. MEn det var i alla fall jättegod.

sen bar det av hemmåt med deras husvagn på  släp. När jg kom hem så hann jag bara duscha och packa så for jag iväg med moppen till farmor och farafars stuga, farfar fylde år. de vuxna åt surströmming och jag fick hamburgare när jag kom. Jag stannade ett tag efter at´t min famlij hade åkt hem till stugan med båt, sen tog jag moppen till stugan och kom dit nästan samtidigt. mormor kom till stugan en dag ockås och då for i iväg till den så kallade guld sandstranden. Alla badade!!! mormor morfar mamma pappa jag linnea och lucas och Nelson så klart. allihopa hoppade i med olika tekniker. Jag tror nästan Morfars var bäst. hihi

JAg åkte i alla fall hem i dag för att fixa lite bilder till farfar och farfar. Man kan  typ få 100 bilder utsrkivna gratis så det ska jag ta och fixa till mig själv  imorgon.

Nu ska jag ta och gå från datorn den här i alla fall. JAg vet att det är tråkigt uten bildet. MEn jag tänkte ladda in dom men jag orkar inte ladda upp dom nu och här. KAn ske gär det där uppe.  vi får väl se.

/IDA

Australia

Har just sett "australia" med famlijen. Eftersom det blev så sen middag så satt vi vid tv och åt medans vi åt.
Filmen var jättebra, jag rekomenderar den vekligen om man har tid och se en nästan 3 timmar lång film någon kväll.


Jag har strax tänkt att packa klart om det är nåt mer som ska med mig till stockholm. JAg får se om jag hinner skrivet ett kort inlägg i morgon eller om jag far för tidigt. JAg vet inte heller hur mycket jag kommer kunna skriva medans jag är borta, vet ingenting om det finnsdatorer eller om det finns internet.  jag får väl se när jag kommer. JAg tar i alla fall med mig kameran så jag hoppas på många fina bilder om min kamera orkar.


glömm mig itne medan jag borta, jag skriver så fort jag kommer hem eller har en dator.

/IDA


utan internet

Nästan hela förmidagen och hela efter midagen har jag varit utan internet i mitt rum det har fungerat överall annars.. MEn jag har typ inte orkat gå från mitt rum så det har inte blivit något bloggande än.

Nu sitter jag och väntar på mat, jag är jätte hungrig.
Idag så harjag bara packat och typ sovit
på eftermidagen for jag mamma och pappa till coop, gick på kappahl och hm också. Mamma köpte två jättefina klänningar på kappahl, Tror jag ska låna i alla fall en av henne.
Ikväll ska jag äta, se film och packa i det som håller på att torka nu.


DEn här bilden tog jag när jag och Elin var i min stuga.

Bli medlem här och här!!:) Eller bli medlem här (man får pengar)

Ha det en bra kväll!

/IDA

Godnatt

Nu har jag varit hemma ett tag. MEn satte mig isoffan vid tvn och orkade inte gå upp förän nu.

Middagen på herrgården var jättekul. Jag Linnea och Emil åt suketter( typ socker eller nåt) och vi la det i mammas kaffe... hon blev inte direkt glad men jag och Linnea skrattade. Det Var ett lotteri som typ ingen jag kände vann på. Och det var ett live band. Det var lite tråkigt att alla förutom dom som bor på ön vi har stuga på for hem efter lotteridragningen vid 7. men vi som var kvar dansade och lekta och hade kul. Vi for hem 10 över 10 när bandet, som minst ett par varje låt dansade till, slutade spela.

Ett tips är att Fara till skeppsviksherrgård. Det är otroligt fint där, och Maten vi åt som var en grillbuffe var jättegod. DEt ligger vid vattnet och det finns bastu och badtunna där. På somrarna tar jag båten dit och köper glass.

Imorgon ska jag kolla upp en sak om mina marsvin med anneli
Jag ska packa till stockholm och lite annat.
Jag ska Träffa Marina
Jag ska träffa Elina
Det är vad jag hade tänkt att göra när jag vaknar nångng i morgon, jag är jättetrött nu, efter barnvakten så blev det itne så mycket sömn men tog igen lite igår natt. hoppas jag är pigg till imorgon.

Sovsött allihopa

/IDA

Tillbaka

Jag är tillbaka från promenaden och har fixat min blogg mer. med lite färger och så.  Jag ska snart fara och äta middag. Hoppas det bli kul där..


Innan jag går tänkte ajg lägga ut lite bilder från när jag och Nelson var ute och gick.


















Nu drar jag iväg och äter

/IDA


Jag är duktig

Jag har fixat min blogg. JAg funderar på om linnea ska få fixa flikar. om hon orkar, medans jag ska gå ut med nelson i regnet om typ 10 min. jag får se om hon orkar,

Säg gärna vad nu tycker om min nya design på bloggen

/IDA

ps, bli melem här för att så gratis glass
eller bli medlem här så får man gratis godis!

Ny design

JAg vill haa ny design. JAg ska kolla om jag hittar headern Linnea gjordet till mig och jag ska kolla om jag kan göra en bakgrund ocksåå. Lycka till Ida

/IDA

bröllop och barnvakt

JAag har tänkt att skriva lite kort om vad som hänt under dagarna som jag inte skrivit på

Iförrgår, altså på lördagen var det bröllop, men faster gifte sig. Det var jättefint.




När bröllopet var slut så åkte jag linnea och lucas hem till min faster med hennes barn och vi var barnvakt där. Det var jättekul. Allt gick bra pga min övertalningsförmåga.det blev lite problem med maten men jag fixade det:)

Igår kom vi hemm nångång vid 11 och då tog vi ner poolen och hämtade en ny marsvinsbur, på kvällen for vi på middag hos några typ grannar. det var kul barnen vann över dom vuxa i kubb och när det blev kallt så gick vi in och lekter lekar,
Kalle,kalle kalle,kalle, anka,anka, kalle, kalle,kalle,kalle
jag kan/kan inte se månen i flaskan
och typ nån klapp lek

Idag ska jag sitte och redigera lite bilder, kanske kommer up på bloggen och nångång i dag tror jag att ag ska til stugan.

/IDA


Snabbt ska det gå

Bilderna från i går kväll kommer här


Elin dricker cola  ur en söt flaska

Julia sitter med sin colaflaska

Nu måste jag skynda mig och fixa till mig

/IDA


som vanligt

sitter jag vid feldator på kvällen. Så jag kan inte lägga upp några bilder med det fårs väll hinna med i morgon innan jag far iväg på bröllop.

JAg for iväg till elin vid nio kanske. då började vi se harry potter. och den slutade nyss. eller jag har varit hemma ett litet tag. Vi gjorde altså inget speciellt. Julia var ocskå där, vi åt jordjubbar och chips. som sagt var, det kommer säkert bilder imorgon när jag har en annan dator.

Nu ska jag ta och läsa och hoppas på att jag blir trött.

Sovgott

/IDA

Hemma från stan

Julia följde tyvärr inte med, vet inte riktigt varför, det var Elin som pratade med henne.Det blev bara jag och Elin då.
Vi gick omkring på stan. mycket rea. JAg tycker inte om Rea. JAg köper för mycket. Men annars ä det jättebra. orkar inte skriva vad jag köpte, det skulle ta hela inlägget. Men nu har jag allt till bröloppet  imorgon. och Efter det så blir det barnpassning. på vägen hem från stan så for jag och jobbade, tänkte att det var lika bra.

Nu sitter jag och håller på med alla mp3er som ska fixas.
Kanske borde koncentrera mig lite mer på det..

Ska bara säga vad som händer senare om jag inte hinner blogga efter maten. Ja, snart är det mat och efter det ksa jga väl bara testa klänningen med det jag köpt så allt är klart inför i morgon. sen måste jag väl packa nån gång i kväll. Och ikväll blir det troligtvist Film kväll med harrypotter hemma hos Elin

/IDA

Sommaren i city

Nu har jag laddat in bilderna från igårkväll
här kommer dom!


Söta lilla Julia gömmer sig

Linnea testar solglasögon

Vad gör hon?


HAr inte så mycket mer och säga, Vi ska nog dra iväg på stan vid 12. och nu ska jag ta och fixa lite MP3er som inte vill göra som jag vill. och sen ska jag väl ta något och äta

/IDA











men måste göra allt för glass och godis

Bli gärna medlem HÄR man får glassar!!!!!! Det är Helt gratis!!

om du hellre vill ha gratisgodis eller vill ha det också så bli medlem HÄR, det är lika gratis!

Man kan också lägga till mig på bloglovin, så kan jag lägga till dig också!

/IDA

jahaa

nu är jag lite sur. Jag har tagit kort, men det är så att den här datorn inte tycker om mig. Den vill inte göra lite plats för typ 10 bilder till. Jag får ta och fixa det i mrogon på morgonen. då laddar jag in dom på en annan dator istället.

Vi får ner på stan till sommaren i city vid sju. det var någon talang tävling där då. En i Linneas klass var där och tävlade och hon gick vidare. Grattis.  sen var det massa annat där. det var itne så speciellt kul. MEn Kuliga människor jag var där med i alla fall.

Imorgon har jag tänkt att vakna tidigt och fixa present till MArina som fyllde år för typ en månad sen men var i grekland då så det var itne så lätt och har inte träffat henne heller men jag ska på stan med många i mrogon typ så jag träffar typ henne då. Då ska jag få min present av henne också. Och jag ska typ fixa min blogg på förmiddaden om Linnea orkar. jag ska iallafall lägga in bilderna från i kväll.

På vägen hem från sommaren i city så såg vi att det först kom en ambuland mot gammlia och vi tänkta att någon hade brryit foten när den sprungit. men  nu på VK kan man läsa om vad som egentligen hände. En tjej blev våldtagen!!!!! så sjukt hemsk.  kanske skriver om det imorgon när man vet mer.  för just nu vet man inte så mycket...

/IDA

jag har just

kommit hem från elin Jag har vatir därtyp Hela dagen och i går kväll. eller vi har bara gått och köpt glass och tillbaka. Vi har tagit det väldigt lungt. det blev inte att ta några kort. jag kom dit så sent.  men det har ändå varit skoj.

Jag ska strax gå till en annan dator och fixa lite med mp3er och så. Sen ska vi äta. det blir kyckling tror jag. gott gott.  Ikväll ska jag Elin och kanske Julia dra ner till city!

Jag har inte så mycket mer att säga nu. skrivet igen i kväll. jag SKA ta med mig kameran! jag har inte tagit kort på jättelänge. det kan beror på att min kamera inte mår så bra.

Lägg gärna till mig på bloglovin! :)

/IDA

Bilder























Det var lite bilder.  komentera gärna vilken du tycker är bäst! Tack!

/IDA

Bloggen

Jag sitter och kollar igenom massa bilder jag kan ha till en ny header. Så mycket kort jag har tagit, jag tänkte lägga in lite bilder från förut, medan jag väntar på några bilder jag ska få av Elin. Det är Linnea min lillasystar som år fixa en fin header åt mig, hon ska få fixa lite med min desin också.

Idag så badade jag och Elin när vi hade ätit, det oskade lite men det var kul. sen gick vi och hopade studsmatta med isbitar! Det så kul och det gör så ont! Vi upptäckte också att nelson tycker jättemycket om isbiter han tog alla som hoppade ut. Jag hoppas verkligen att Elin lägger ut bilder på hennes blogg så jag kan ta av henne eller får hon skicka. hon ska ändå skicka några andra biler så hon kasnek skickar dom också.

Nu sitter jag och väntar på mat, jag vet inte riktigt vad jag ska äta. Dom andra äter korv och eftersom jag är en människa som verkligen inte äter korv så får jag väl hitta på något, jag börjar tröttna på köttbullar efter som jag får äta det nrä andra äter korv och när dom äter köttbullar. men det funkar väl ett tag till.

ikväll tror jag att jag sover hos Elin. Kommer säkert blogga därifrån också. vi får se vad vi hittar på, jag tror det blir fixa frisyrer och ta lite kort

om ett tag så kommer lite bilder som jag hittat i massa mappar som är taget någongång efter jul.. troligt vis vår/sommar
 och om att tag så kommer en ny header  och kanske nu bakgrund och lite annat

/IDA

Hemma hos Elin

sitter jag nu och skrivet, har en talrik med pannkaka och persika brevid mig ska äta det alldeles strax.
Jag har just kommit hem från att åkt moppe fram och till baka till farmor och farfars stuga. Jag sov där en natt. Det åskade och blixtrade.
Jag och Elin ska fara hem och bada när vi har ätit.  nu sitter jag bara och väntar på en bild linnea ska skicka till mig som jag ska lägga ut på bloggen.

 hon har inte skikat den så jag får ladda in den när jag är hemme vid datorn. för nu ska jag och Elin gå

/IDA

RSS 2.0