Ju-jutsu

Efter min trevliga promenad med hunden och Malin så var jag tvungen att promenera ner på stan där jag mötte malcolm och så for vi till umedalen och körde ju-jutsu med Waldorf skolan 7an och 9an. Det var väldigt speciellt att köra med 9an, dom är bara 2 år yngre än mig, Kanske ska byta min plan som lågstadielärare till hög istället. vi får se.
Sen åkte vi til bara till stan. Kvällen spenderades på dojon, Sjukt duktiga elever jag har. de kommer säkert vinna newazan! Träningen för mig själv gick väl sådär, jag var inte på plats idag... jag var i en annan värld, jag var på tivoli. ja jag var som sagt inte på plast.
Nu ska jag lägga mig i sängen och plugga till provet vi har in morgon
har allt till i morgon. hinner inte göra klart allt.... sömnlös natt i natt?

intervju

Så då har man blivit intervjuad. usch. Det gick säkert bra. Kolla i VK någon fredag framöver.
Nu ska jag sätta mig och plugga vidare tills min hund vill gå ut och gå

Sticka sockar

Känner att jag borde komma igång med mitt stickande igen. så sjukt avslappnande. och så behöver jag tjocksockar. Men det hinns nog inte med idag.
Tur att det är lov snart. 
Nu ska jag besvara frågor om hur jag kommunicerar. Önska mig lycka till.
Bild från VF någon gång förra året

Ledig

Idag behöver jag inte fara till skolan, Fick i stället uppgifter vi ska jobba med hemma. Känns lite drygt eftersom att jag inte har lite som ska göras i morgon.Fullt med läxförhör, uppgifter som ska in, prov. Men det kanske löser sig i alla fall om jag inte hade haft något annat för mig än att plugga. Men så set ju inte mitt liv ut riktigt.
10 ska jag på intervju
11.30 promenad med vovven
14.00 ska jag vara på Umedalen och visa ju-jutsu
Sen kvällen ska jag träna, så det blir lite plugg då och då när jag hinner..

2 dagar sent men ändå!

GRATTIS EMMA!!!

Ett grus i sanden. Det gör skillnad.

Hur mycket tid har du helt för dig själv? inga måsten, inga "borde". Utan bara sitter/ligger/står och gör inget.
Idag, NU sätt dig på en avskilld plats och gör inget i 5 min! tänk inte på vad du borde göra måste göra. Tänk inte. Var bara!
Mitt tips idag! Jag ska göra detta idag, och göra det en gång varje dag. Det är mitt måste, det enda måste jag borde ha, men det är det inte...

It is a long way to the top!


Måndag= Ny vecka= Nytt liv

Ja, Idag är det måndag. Idag är dagen då allt börjar om på nytt. Allt blir förhoppningsvis bra för alla... jaa iallafall alla utom mig.. Vi får se hur bra jag lyckas.

Emma det kommer, ta´t lungt

Ja emma jag ska göra ett inlägg till dig. Men Du får vänta ett litet tag

Nicke och Nilla!


Grattis sanna

Idag fyller Sanna 19

Idag

Längesen jag bloggade  jag vet men idag så var jag i skolan  som vanligt. gjorde en redovisning som jag tycker gick ganska bra, inte så bra som jag ville egentligen...
sen dojon tränade barn, tränade bjj, hjälpte en tjej att träna till gult. Sen Bastu länge och lite klubb myss med några pokjar :)
ska nu sova så jag kan vakna tidigt och vara duktig och träna med Sanna på morgonen
Godnatt!!!

promenad

Igår lagade jag och emma mat

Sen for vi till malin och åt lite konsiga saker
Sen for jag till emilia och sov,
Körde hem
Gick ut med nelson
ska gå till elin nu

Två bilder från vindeln

Emma och Ida
Snowboard och slalom

vindeln

Hej. Just nu sitter jag och emma och äter lite fika. Väntar på att min familj ska bli hungrig och komma in och äta lunch med oss. Vi är i vindeln och åker slalom/snowboard:-)

vakna med ida

Vaknade nyss, ska gå och äta frukost och fundera om jag ska ändra något på passet för kidzen, just nu det det ut så här
123 ost
passa påse
amäban
farbror lejon
svanskull
Är sjukt trött och måste typ planera vad jag ska ha på mig och hur jag ska göra med allt idag, Vill bara lägga mig och sova igen
Godnatt goddag godkväll

Mästerkatten

har varit med Elina på bio ikväll, Vi såg mästerkatten i stövlar. Sjukt kul film, haha vad vi skrattade. 
Den är att rekomendera!
Nu ska jag snart gå och lägga mig elelr något för imrogon blir det full fart hela dagen. Mina barn, snowboard i vindeln, laga mat och så vidare. hihi kommer nog bli en trevlig morgondag

Värme!!!

Är nu hemma efter en dag i skolan. Imorse vaknade jag och det var ganska ljust i rummet, kollade på min mobil för att se hur mycket klockan var. Och då såg jag att den var avstängd. alltså hade inte alarmen ringt  när dom skulle. Fick i gång telefonen och såg att klockan vad 10 över 9, då var det bara att gå upp och göra sig klar att fara till skolan, tog det ganska lugnt och han till skolan i tid (typ första gången den här veckan). Har haft 3 lektioner idag, de två första skulle vi svara på frågor men det gick inte så bra, kunde inte koncentrera mig, har ganska mycket annat att tänka på. Sista lektionen såg vi film och då hade jag Danni och Jessica köpt fika som vi satt och åt. Mysigt.

Nu funderar jag på att krypa in i min ny köpte grej.
Inte så jättefin bild men men

ska sova

For till skolan med mamma vid 3 hade möte till halv 5 gick den på lektion som egentligen började kl 4.  Jag och Emlilia var helt slut när vi vär fick fast så vi gick bort till ett lärarrum och kollade om de ville bjuda oss på fika. Och det gjorde Underbaraste Berit! Det gjorde typ min dag, detta fick vi :)
hur gott som helst!

Gick sen till dojon, pratade lite med alla (hade inte ork att träna) Sen hade jag janerik och jonas möte, vi pratade lite om vad som kommer hända på våren och så.
Hade sedan min träning, vi var ojämna så jag körde kata med erik och sen körde jag med Malin och Emma. Jag körde kanske inte hela tiden eller på fokuserat. Men nu har jag testat alla tekniker till svart i alla fall.

Och så var det dags för den obligatoriska bastun kom in i bastun ganska sent och bastade ganska länge. Trevligt prat där ocksåå.
Nu vill jag bara sova. så här sent brukar jag verkligen inte gå och lägga mig.
GODNATTT

Så skönt det är att komma in i värmen!

Slutade för en timma sen, då gick jag och åt lunch och cyklade sedan hem. Nu sitter jag vid vår köksbänk och värmer mig. Jag ska snart gå och plocka iordning lite på mitt rum,. det är inte så mycker utan mest kläder som ligger överallt och ingenstans.
Skulle också vilka rensa ut alla hyllor jag har så att jag inte har massa skit i dom men har inte riktigt tid eller ork
Kl 3 kommer mamma komma och hämta mig så ska vi tillbaka till skolan och ha ghana möte

dankbar- tacksam

Nu har jag hängt tvätten
läst igenom glosorna EN gång
Nu ska jag typ sova, tror jag
Walking on a dream!

Mat är bra

Idag har jag:
Skivit ett prov(tror det gick riktgit bra)
Haft sam (tänkte döda människor, inte pågrund av lektionen utan för att därför)
gått till dojon och fixat hyllor och tagit bort pappen från golvet(Det är ett fint tränarrum nu)
instruerat barn(Varför ska dom vara dryga i bland?)
Skrivit mail och pratar (skulle egentligen plugga)
Tränat kihon(gick typ bra, körde typ högt tempo hela början)
Nu ska jag:
Äta mer mat
Hänga tvätt
Plugga tyska
Kommer nog bli en sen kväll
En sånhär sitter jag och knaprar på nu, inte så jättegod...

Go frukosten!!

Har sovmorgon i dag så jag passade på att göra min efterlängtade frukost som jag inte hann göra igår.
Varm macka och Juice!

Det är lite roligt att jag vaknar vid 6(har alarm på 7 och har inte orkat ställa om det till 8 än) av mig själv och är pigg, försöker somna om så jag får sova ett tag till, tar lång tid men tillslut går det. Sen när väckarklockan ringer kl 7 så är jag så sjukt trött så jag inte kan göra annat än att snooza och så gjorde jag det i typ en timme. Kan jag inte få vakna och vara pigg när väckarklockan ringer istället för en timma innan

Plugg

Har pluggat nu ett tag. läst igenom alla anteckningar och det vi skulle läsa i boken, tycker inte att det verkar så svårt, det ända jobbiga är vissa ord men det ska nog gå bra. Ska alldelses strax sova. 

Men tänk på att beröma varandra, och det ska ske på en gång och man får också gärna berömma folk på möten för att det ska bli lite roligare.

:-)

Sitter nu på dojon och väntar på att åka hem. Instruerade först. Sen ett bjj pass det gick typ bra, jag skadade mig inte. Ska strax fara hem och plugga till provet imorgon

svenskaaa

Sitter nu och väntar på svenska lektionen. Killarna i klassen är galna. funderar starkt på att så ner dom. Nu kom en lärare in så nu blev det lite tystar.
nä nu gick hon så kaos igen. 


en vanlig morgon som vanligt

Hej sitter nu på bussen och bloggar kom precis till vasaplan och ska fortsatta åka till skolan. Min morgon blev inte som jag hade tänkt mig med en god frukost utan det blev som vanligt, ligg kvar i sängen så länge som möjligt sen stressa med frukost bara klä på sig några kläder. Sen kändes det som jag gick i bra tid till bussen men nä det gjorde jag tydligen inte, var tvungen att springa sista biten.

Nu

Nu ska jag sova, vill ha god frukost i morgon så ska försöka gå upp utan att snooza. men vi får se hur det går
Hihi tyskaaaaa

snabbt

Ja bara lite sabbt om helgen. lördag, mina barns träning sen fck jag skjuts till dojon tränade slag spark och blockeringar, for hem la mig i sängen. sen körde jag bil lite överallt och så hem igen åt middag såg på melodifestivalen/gladiatorerna, sov. 

söndag, körde bil på morgonen la mig i sängen typ sov for och tränade for hem, sov.

Idag otursdagen... är lite sen till skolan ska hoppa av cykeln lite snabbt och smidigt, men nej det går inte utan jag ska så klart landa fel och typ stukade foten.. Satt och väntade utanför skolsyster för att få en dauerbinda, tänker inte säga hur länge jag fick vänta eller vadför hjälp jag fick. jag var inte glad i alla fall.
hade idrott som jag inte kunde vara med på fler lektioner, drog till dojon fixade lite, for tillbaka til skolan hade trafikant.. jippii.. sen till dojon igen och så tränade. Gick typ bra fastän jag hade ont i foten.
Det som inte dödar härdar


Bild från graderingen till blå mon och Wille som gradör!

vill inte!!

sitter under täcket och vill inte gå här ifrån, det är så kallt!
Nä men snart är det dags att gå upp äta lite och fara ner till USM för att köra några lekar med mina barn. Det brukar alltid bli att jag planerar för många lekar så den här gången kan jag planerat för få. Hoppas inte!
En liten bild på min vovve.

En trevlig kväll

Skolan gick bra, hade typ inte så många lektioner. När jag slutade gick jag till dojon och målade klart det sista som behövde fixas.
Sen väntade jag på folk skulle komma så vi kunde starta mötet vi pratade på i en och en halv timma kanske. Det var nog bara en timma som var seriös...
Fick skjuts hem av Malin<3 och sen åt ja middag med mamma och pappa kött och typ rödbetor. For sedan till malin och flummade där
Nu är jag tillbaka hemma och ska typ sova. imorgon ska jag köra ett pass med mina Kidz har två övningar änså länge,. ska bara komma på fler!

En piggmorgon

Sitter nu på första lektionen och väntar på läraren. Hade sovmorgon i morse!! :D:D. Men for ändå till stan typ en timma innan vi började. gick runt på coop och ica köpte lite godis tappade bort min plånbok och hittade den igen.
Tog sen bussen typ två hållplatser till skolan. Känns typ skönt att jag inte är så trött som brukar.

Tränade igår, massa kata sen några jigo som vi körde läängeee. Det gick typ bra. har nu blåmärken på armarna... Sanna....

Buss till skolan

Lämnade cykaln på stan i går så idag ska jag åka buss till skolan, Det jobbiga med bussarna är att dom aldrig går och när dom går s¨går dom fel tid.. Skolan börjar 20 över 8. Min buss hemifrån får 5över och den går 20 över från stan. Så jag kommer komma sent. Fattar inte hur dom som fixar bussarna tänker! Man kan inte sätta ut en linje över typ ett område och säga att det inte kommer någon som vill åka med. Det är väl såklart det inte bli fullsatta bussar om bussen inte går förbi var människor bor. och eftersom att bussarna bara går en gång i timmen så är det inte så många som kan åka buss uten hellre åker bil/cyklar/går. För om man missar bussen kommer man komma ner på stan snabbare om man går än om man väntar på bussen.. 
Ska gå och göra mig klar för att fara till skolan nu och se till attjag inte missar bussen.

Banan

Hej har precis kommit hem efter en träning som gick sådär.. sitter nu och äter lingongrova med banan på. smakar lite roligt. och så dricker jag mjölk.
Idag när jag slutade var jag ett tag med Annie vi träffade Lisa och Agnes  och sedan Mathea. Vi gick och fikade och pratade Det var längesen vi träffades!! hade velat stänna längre men var tvungen att gå och instruera mina barn som var jätteduktiga!!!:D:D:D
Ska se gossip girl nu och sen sova

åh nej


Föreläsning

Har lyssnat på en föreläsning om data användande. ganska intressant, Har diskuterat det också och så åt jag och jessica lunch. det var fisk som vanligt. om ca tio min så börjar nästa föreläsning som jag tror ska handla om blogar och såå

Idag

ska nu till skolan och vi ska på föreläsningar hela dagen . inte så taggad men får hoppas att det är intressant. det var intressant förra året..
Jag och Emilia när vi var med i tidningen för typ ett år sen

God morgon

Har inte haft tid för att blogga det har hänt så mycket. men tänkte berätta lite av vad som har hänt medan jag varit borta från bloggen
Torsdag och fredag jobbade jag på universitetet på en matte grej där vi skulle ta hand om massa människors väskor. första dagen flöt det bara på, på lunchen hann jag till och med fixa lampor till dojon och hälsa på jan-erik. andra dagen kom alla väskor på en gång så sen var vi tvungna att möblera om överallt så vi skulle kunna hitta alla väskor. vid 10 på freda morgnen så for jag till skolan för att bli intervjuad om att få fara till Ghana. Jag var jättenervös men det kändes ändå bra när jag  hade pratat. Direkt efter det så tog jag bussen tillbaka till universitet. jobbade klart den dagen. Tog med mi sanna och Emma hem till mig. Bakade pannkakstårta dom for hem. städade rummet och gick och la mig. 
Lördag morgon får jag och lekte med mina lördagsbarn. de var bara 4.. men vi hade kul. Sen kom Sanna och emma och hämtade upp mig så for vi till Malin där vi tog med oss henne. Hon fick ha ögonbindel och så körde vi till övik. stannade i lögdeå och tag en toa paus hos mina kusiner. den fortsatte vi och for och badade. Åt pannkakstårta och mackor i övik innan vi for tillbaka till Umeå. Malin läste sin superbraga berättelse och när vi var tillbaka i umeå så fick hon ta på sig ögonbindel medan vi körde runt i stan och kom sedan hem till Sanna. Där hade killarna lagat mat så vi åt indiskt och såg på gladiatorerna. och sen en till film som jag sov till och sen for vi alla hem.
Söndag hoppade jag in på en träning så det blev 4 träningar på raken som tur var var 3 av dom instruerande och bara en av dom tränande för mig själv. Emma och henes syster var med och så skjutsade dom hem mig också. åt något och gick och la mig.
Måndag. skola som vanligt. for till dojon. tillbaka till skolan. Till dojon. Och så ringer det... ser inte att det ringer. det ringer igen med ser inte det heller till slut lyckas jag svara. Fick medelandet att jag ska få fara till ghana!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D::D:D:D:D:D
Sen Så Tränade jag och det gick sådär.
Tisdag. for till skolan. hade en redovisning som gick jättebra tycker jag. Sen efter sista lektionen så hade vi möte om att Fara till Ghana(det är på riktigt nu!!!)
Skyndade mig till dojon och instruerade ett pass sen skulle jag träna. det blev en kort träning eftersomatt min arm gjorde illa sig. kan inte spänna den nu heller eller ha ut den rakt.. aja det får bli bra...

Nu har jag kommit ikapp alla dagar jag var borta. Förstår om man inte orkar läsa allt men Nu blir det som vanligt igen. Flera blogginlägg lite då och då

RSS 2.0