Grattis mormor

Idag är dagen då mormor fyller 70 så ska gratta henne en gång till.
Skola som vanligt i dag slutade 20 i 4 och fick då veta vad jag fick på so provet. sen skyndade jag mig i väg till bussen som skulle gå mot mormor. jag hann till bussen och hoppade av på rätt ställe och sen in till mormor och åt middag, jättegott var det. När pappa kom till mormor skjusade han mig och Lucas till träningen som jag precis kom hem i från.träningen gick sådär, barnen ville inte alltid lyssa på mig. sånt är livet

Nu ska jag se på mästernas mästare och fika massor
PussochKram

EN UNDERBAR HELG

I fredags tog jag och annie bussen ner på stan och där skulle hon klippa sig(jag tror det blev jättebra) och jag skulle till mammas jobb för att sedan hämta upp mostrar och deras döttrar som skulle vara med att fira mormor som fyller 70! Vi åkte hem och åt och efter det började bakandet och lagandet av mat och höll på nästan till kl tolv.

Lördagmorgon vakna hela huset tidigt och åt frukost och en till moster kom också med hennes dotter och sen åkte vi till mormor. Vi smög in till hennes hus, morfar kom och mötte oss i dörren och sa att hon var nere i tvättstugan och då sprang vi in i deras vardagsrum och ställde sig. Morfar gick ner i tvättstugan och sa till mormor att hon hade telefon. då kom hon upp och var på väg mot deras dator rum för där är den bästa telefonen och vi stog i rummet som är mittemot och precis när vi såg henne när hon skulle in i datarummet började vi sjunga "Ja må hon leva" Mormor hoppade till och skrek. Hon blev jätteöveraskad. Det fortsatte med att hon fick öppna paket. hon fick ett lapptäcke som Moster Eva har sytt. På det var det fast sytt bilder på barn och barnbarn. Nästa packet var en ny dator, som hon borde läsa detta blogg inlägg på. Sen var dax för fika, Cupcakes och dumlemuffins som jag bakade och prinssesstårta som nästan alla hjälpte till att baka, den blev supergod.När pappa hade fikat åkte pappa iväg och hämtade "Nelson" men jag tror inte mormor märkte att han åkte. När han kom tillbaka var det inte bara pappa och Nelson som kom. Min morbror kom också! Nu var mormors alla barn där. Dagen fortsatte med att vi tog en promenad runt på Haga där alla barnen är uppväxta. Superhärlig dag. Middagen åts hemma hos oss. och kvällen tillbringades här också.

Söndagmorgon var det bara jag som var tvungen att varkna tidigt. Det var Newaza cup. Jag och mamma tog oss en promenad dit men mamma vände med Nelson. Jag gick dit och hade en superkul dag roliga människor. Man kan se på bilder här från cupen. Ett tips är att kolla, Jag finns med på Super fina bilder.
Jag hade träning med mina ungar direkt efter. kom inte så många eftersom att det hade varit newaza innan, men det som var kul var att det var nästan bara dom som var med på newazan som var med. Det blev ett väldigt oplanerat pass men ungarna såg ut at ha kul.

Efter träningen köpte jag och emma varsin ny väska och sen åkte jag med mamma hem till mormor för att hämta Moster Anna-Karin och hennes dotter Sandra och skjusade dom till flyget, dom skulle hem till stockholm. Min morbror åkte också hem någongång under söndagen, men eftersom jag var på cup hela dagen vet ajg inte riktigt när. När jag kom hem Var Moster marianne och hennes dotter Angelika hemma hos moster Eva med familj och kom hem senare på kvällen. Tror att jag låg och sov i soffan när dom kom hem vid 8.

Nu är det bara Marianne och angelika kvar här i umeå ev alla som flög hit, men dom ska hem till Göteborg senare i dag, Vet inte om jag hinner träffa dom innan dom har så får ta och säga hejdå till dom nu innan jag far till skolan  för säkerhets skull.

Tyvärr har jag inga egna bilder från helgen men Det kan finnas här och här.
Juste, mormor var med I tidningen i lördags också, ska nog ta ett kort på tidnings artikeln och lägga in den här.

Hoppas att alla orkar läsa
PussochKram!!!


Äntligen Hemma

Nu är jag äntligen hemma efter en vecka i hemavan med massa snowboard åkning. Melodifestivalen sågs i kväll, ville att Salem skulle vinna, försökte rösta men gick ej.
Bilder från hemavan kommer så fort jag orkar laddda in dom....

PussochKram

SPORTLOV

Äntligen sportlov

RSS 2.0