Mycket händer i dag!

IDag gick jag och Elin först till Ica sen tog vi moppen ner på stan och jag skulle läna en bok. Det gick fort fast det blev lite krångel med kvittot... Elin tyckte att det var jätte kul att åka moppe s vi får väl åka någonannan stans snart igen.

Nu ska jag ta moppen till farmor och farfars stuga och vara där i nattt tror jag. och i morgon så kanske Elina kommer dit så blir vi bärt på att vindsurfa. men Jag kommer nog inte ta med mig kameran.. Den har börjat att lägga av.. men Linnea har ju med sim braiga kamera så jag kasnek tar bilder från henne och lägger ut när vi kommer hem. Men nu ska jag ta och åka.

Bli gärna medlem här för att få glass i stora lass.
Eller bli medlem här för att få gratis godis hem till din brevlåda

/IDA

tävlar!

Jaa, nu är jag med i en tävling om att vinna presenrkort på H&M. tävlingen finns på Den HÄR bloggen. Jag behöver verkligen nya kläder. och då kanske jag lyckas fixa till min garderob som jag bara slänger in klader i nu, om det kommer dit lite nytt så kan jag orka fixa till så grederoben blir fin!

sommarglass

Jag har just blivit medlem på sommarglass. Man ska samla poäng och när man fått många så får man att sms som säger att man kan få en glass ur GBs sotrement. Bli medlem du också! Det är Gratis!Klicka här för att bli medlem!

/IDA

Nu ska ni få höra

Ja, så är det. Jag har varit borta nästan en vecka. Tisdags morgon kom Elin hit och vi började trampa till stugan som är ca 3 mil bort. Det var jättevarmt och tog ungefär 2 timmar och 40 minuter.  så vi kom fram vid tolv. 'Vi å lunch och tog det lungt. midagen blev hamburare som vi grillade.  sen på kvällen såg vi på film på dvdn jag har lånat av lisa. ska lämna till baka den imorgon. tack så jättemycket för lånet Lisa! under kvällen började jag känna att jag fick typ träningsvärk,eller jag vet itne riktigt vad det var. mne jag kunde typ inte gå, gjorde jätte ont. men dagen efter var det bra i gen. vi vaknade nångång vid nio och åt frukost. sen for vi i väg och padalde lite som blev det lunch på eftermioidagan vet jag itne vad vi gjortde. men vid 7 kom mamma och pappa och skullelämna massa mat och sånt. vi började äta när dom for vid 9. kvällen såg i typ på film. Pappa hade tipsat oss och paddla till nån ö så vi gjorde det på torsdagen. vi skulle hitta några klippor eller nåt, vi gjorde itne det så vi paddlade runt hela ön och när vi kom till baka dit vi började så hittade vi dom, jätte kul... ön var ganska stor och det var mot vind typ hela tiden.vi tog oss dit och hem i alla fall. Vi åt lunch och Elin började må dåligt. Så dåligt att hon var tvungen att åka hem, tråkigt. hon stannnade till vi hade ätit middag och sen kom hennes mamam och hämtade henne. så blev jag kvar på ön själv:( sov där en natt och på dagen satt jag och matade fiskarna med skinka det var jätte kul för man såg  hur dom bråkade om skink biterna jag kastade i. på kvbällen kom mmama pappa och lucas och åt middag och sen for jag med bil en bit och cykel en bit till Elinas stuga. Då var det mammas tur att vara ensam i stugan fast hon var ju inte ensam på ön. I elinas stuga badade vi och spelade kort och sen var klockan mycket.
Igår var vi i Elinas stuga, vi gjorde itne så mycket Elina spelade tennis med hennes famlij och jag kollade på.  sen typ låg vi ute och läste. det kom några gäster dit också. vi åt middag och så sen såg vi på tv. sen var den dagen slut. Idag VAknade vi gick uppm och åt frukost sen såg vi på tv och klockan halv tolv skulle Elina fara på match så jag cyklade i väg tilll farmor och farfars stuga där linnea redan var. Jag och linnea lekte Hela dagen med att ordboks leksikon. jag orkar itne för klara hur leken gick till men det var kul. vid middag kommLucas mamam och ppapa Lucas forbolls lag hade vinnit nån turnerting Grattis Lucas.  vi åt middag en for jag mamam och pappa hem. Jag fundrerar på att åka dit i morgon. men vi får se. när jag kom hem for jag och jobbade. men jag glömde nyckel så jag var tvungen att cykla och hämtade den.  sen jobbade jag och for hem och satte mig vid tvn. Sen gjorde jag något som gör jätte ont.JAg förklarar i morgon vad det är...

Några bildet från min stuga finns här

/IDA

Grekland och Midsommar

I tisdags kom jag hem från Grekland. Har inte hunnit blogga efter som att jag inte hunnit innan vifor i väg till stugan, och där har vi typ ingen el och ingen dator så inget bloggande under midsommar heller.

Jag vet inte rikitigt om man är så itesserad om hur det var i grekland och så. Och jag har inga bilder på den här datorn så jag tar bara det lite snabbt.
D4et var otroligt kul. Jättevarmt. Vi bodde inte i Pargas som vi trodde uten vi bodde i Nidri på ön lefkas. jag och Elina låg mest vid poolen och ibland vid havet. Två dagar for vi ut till en annan ö och låg ivattnet på våra madrasser.  vi gjorde typ inget speciellt förutom att vi badade i ett vatten fall.  Det är roligare och se bilder så i morgon om jag hinner läggar jag ut några från greklands resan.

Midsommar firades i stugan och i herrgården. Det var typ roligt. Jag hade min guldiga byxor och hörde komantarer om dom. jag har faktist inga bildet från midsommarhelgen, men min syster som gjorde samma saker som jag, Har Bilder på hennesblogg så titta gärna in där.

Jag tror att ag ska börga skriva kortare inlägg och oftare. för då hinner jag. om jag skriver långa så orkar jag inte och skjuter upp det och då blir det bara ännu mer att skriva så korta och ofta får det bli från och med nu.  men Tyvärr så kommer inte jag kunnadet om ett tag i gen. Det är så att jag och Elin far i väg till stugan igen på tisdag, vi får se om vi får med oss Elina, hoppas det. 
Imorgon blir det packa och handla så vi kommer oss iväg gansak tidigt på tisdagen. eftersomatt v ska  cykla kommer det ta typ hela dagen.. men nu ska jag se film med Linnea hon står här och väntar på mig

/IDA

dagen före

Dagen före jag åker i väg till Grekland!!!!
Idag har jag först bara läst en bok jag skulle läst i dag sen for jag och Elina ner på stan. Det tog typ max tio minuter det vi skulle göra där sen for vi hem till henne och jag såg på grey´s anatomy sista avsninttet efter som jag inte kan se det när det går på riktigt. Blää så det blev. Vi såg ialla fall det medan det regnade sen tog vi min moppe til coop för att köpa godis till bilresan i morgon. sen far jag hem i typ en halvtimma innan jag kom på att jag skulle köpa risifrutti eller nåt såt så jag ringde Elina och frågade om hon ville följa med till Ica med Nelson. Det ville hon. Sen gick vi för bi henne och hon lämnade det hon köpte och tog med sig sin moppehjälm till mig och så forvi till barnenshus dit Lisa kom och vi fick låna hennes bärbara dvd, TACK LISA!! imorgon i bilen kommer det bli så mycket film.  sen for jag hem och åt midag  Elin kom förbi och sa hejdåå. Jag kom på att Elina hade min mobil så vi möttes i korsningen och jag fick min mobil och min födelsedagspresent  lite i efterskott. Jag fick en jättefin tröja. Den kommer jag ta med tillgrekland.  restan av kvällen har jag bara fixat och så.  hade tänkt att gå och lägga mig tidigt. men det blev inte så.

Jag kommer nog inte kunna blogga i morgon eller resten av veckan. det beror på om det finns någon dator eller inte
imorgon bär det av till Stockholm och Grekland!! JAg är så taggad!

/IDA

Nationaldagen

orkade inte blogga i går. Det hände som vanligt inget speciellt. Var i skola, Sista dagen i 8an så slutet av dagen blev det lite hejdå till dom som var kvar på skolan när jag for. Nästan hela dagen så städade jag jätetråkigt. På kvälen städade jag lite till och bara var hemma och såg på TV. DEt blev inte film med Elin och Elina som jag hade tänkt. 

Idag, vaknade jag och lästa lite ur boken jag typ måste läasa ut i dag, det är bara 220 sidor kvar...  sen åt jag frukost och hann inte göra nåt mer innan  jag skulle fara till dojon. Där var sanna och massa andra vi satt och pratade ett tag innnan vi bytte om. det var gradering! Jonas graderade oss. Det var så otroligt jobbigt. Sannna var bäst!!!!!!!!! Vi var bäst! Vi fick vårt gröna bälte! allihopa som graderade!!!! GRATTIS ALLIHOPA!!!! Jag är jätteglad och jag ska snart fara till grekland ocksåå! Allt är bäst!

Bilder från graderingen kanske kommersenare. när dom är innladdade på nån dator. och om man ser ganska okej ut.
 
/IDA

Torsdagen

Orkar inte egentligen inte skiva nu, men ska bara skriva lite.. Skolan i dag gick väl bra, Fick i gen två prov. jag blev inte så nöjd. men jag hade nästan itn pluggat till något av dom så då gick det väl bra ändå.
efter skolan for jag hem och städade lite snabbt innan jag for ner på stan och köpte en klänning jag ska ha på ett bröllop i sommar. jag och mamma lyckades med att få den för halva priset.
Sen for jag och mamma till mammas jobb och jobbade, efter en timma var det träning. Den var typ mycket kul. Vi hade jacob(!!!!!) igen efter många veckor. Både jag och sanna var trötta ingen av oss orkade träna seriöst. och vi tränade inget till graderingen som är på lördag så det gjorde inget.  efter träningen for jag och jobbade i två timmar till. sen cyklade jag och mamma hem. nu hemma har jag bara ätit och sett på tv. skulle egentligen städa och skriva en biologi sak som typ skulle in i dag. Jag får väl vakna tidigare så jag hinner sktriva det och kanske städa undan lite till.  Vi får se hur det blir med städningen, men jag måste i alla fill skriva biologisaken. men nu ska jag gå och lägga mig så min förkylning kanske försvinner innan  graderingen och grekland!!!
GODNATT

/IDA

Onsdag den tredje

Idag var det bräntisonsdag. Hade nästan inget att göra hade so och Biologi.på metors tiden i slutet fick jag mitt pris för att jag vaqr typ bäst på teknik8an, haha jag fick ett 1gb usb minne. Just innan vi skulle sluta var jag tvunen att fara och kolla min rygg. Jag måste typ träna magen och bli mer vig för att ryggen ska må bra.  SEn for jag hem och sen tillbaka till skolan, där vi hade klassens kväll.jag for innann det och hämtade Annie på moppen. Unter klassens kväll så åkta vi också och hanlade jag fick halstabletter av annie! Tack.klassensk kväll var väl sådär. Vi åt sen spelade vi nåt spel och sen gick vi inte och såg på filmen "fjorton suger".  Jag skjussade hem Annie sen och for efter det hem och var lite med nelson och sen var det dax för att göra klart  SOn. det gick typ bra.sen ikväll har jag typ bara pratat om resan till grekland Jag längtar!!!

imorse blev jag veckt av att pappa kom in till mitt rum och sa att jag ver med i tidningen. Typ sista sidan i första delen. Det var om rallylydnaden jag varit på/IDA

Jätteglad

Idag efter skolan for jag med annie till stan och vi var där. Sen for vi hm till henne, Just innann jag for där ifrån ringde ELINA!! och frågade om jag vill fara till Grekland med HEnne!!! Sen cyklade jag hem och for på Ralleylydnad med NElson det var jättemånga där. Men jag hann inte vara med så länge. For hem och For sen på träning med moppe. Jag var jättecool. efter Träningen for ajg och Elina til Ica snabbt hon skulle köpa chips och Lampor. När jag kommit hem har jag sett på tv och typ inte gjort nåt. Men nu är i alla fall Greklands resan bokad. Jag är jättepeppad. JAg vet typ ingen ting om det med det kommer blir så otroligt kul ELINA!!!:):):):):):):):):):):):):):):):)

Så GladJippii!!!!

/IDA

Förlåt för min kassa updatering

Förlåtförlåtförlåt för jag inte skrivit på över en vecka.
Jag vet inte var tiden tagit vägen, jag tycker inte jag haft så mycket att göra. Jag ska i alla fall försöka komma i håg vad jag gjort i veckan
 Måndagfor hem efter halva dagen på skolan. jag mådde jätte dåligt, på kvällen skulle jag egentligen kolla min rygg, men eftersom jag blev sjuk så blev det inte det. Jag var jätte trött så jag orkade inte blogga heller.

Tisdag Var hema heladagen, typ sov och läste "om jag kunde drömma" hela dagen, Jag mådde inte riktigt bra på kvällen så det blev ingen träning.

Onsdag Jag kom till skolan, hade bräntisonsdag, På eftermidagen så hade jag träning med dom små. Träningen gick väl bra, dom skulle bara träna på det sissta innan graderingen

Torsdag skola, sen på kvällen Blev det träning, tyvärr var itne sanna där, Jag var Helt borta hela träningen så dom jag körde med måste tyckt att jag var helt korkad. Och vi Hade Daniel... Fy så jobbigt det var.  jag orkade itne cykl hem så mammaa kom ner på stan med moppen så fick jag ta moppen hem och hon tog min cykel.

Fredag efter skolan for jag till ängarna, Där Tua och hennes Lag, Bräntisbratzen spelade i brännbolls turneringen. Vet inte riktigt hur det gick men dom matcherna jag såg förlorade dom. När jag kom hem gick jag ett tag med Nelson sen ringde jag Agnes och frågade om hon villle ha skjuss av mig upp till mig, Det är så klart hon ville.  jag for ner och hämtade henne, sen  när vi kom till mig var vi ute på studsmattan ett tag sen var det mat och jag skulle packa till stugan, när alla var klara bar det av till stugan. Den kvällen gjorde vi inte så mycket, Vi var ett tag med Hanna och Alfred sen spelade Vi Fia Med knuff som jag lät Agnes vinna i så hon inte skulle bli så sur.

Lördagvi vaknade fixade motor till båten, satt i solen, spelade nåt tennis spel. efter lunch tog vi med oss hanna och alfred till Herrgården coh köpte galss, Dom var jätte snälla där , dom om ut med En filt till hanna när hon sa till mig att hon tyckte det var kallt. När vi tänkte fara tillbaka ed dom så kom mamma och pappa för bi med den stora båten så dom fick åka hem med dom och jag Agnes och Lucas stannade kvar och fiskade. Ett litet tag efter vi kom dit sa en gubba ett det inte skulle gå att kasta, Vi fick mask av honom och jag for och hämtade metspön i stället. Så fort Lucas fick ner met spöet så fick han en 5hg stor aborre Jag fick en Strömming också, Det har jag aldrig fått förut.. vi fick mer fisk och Gubben som hjälpte oss jätte mycket var jättesnäll och vi fick typ 8 aborrar till av honom. i slutet kom en till Kille dit Han fiskade också. Det gick väl så där för honom han fick typ 8 snorjärsar på rak. vi for hem ett tag innann 6 och jag och agnes började rensa fisk. det tog typ en kvart för oss och få av huvudet, så när pappa kom och hjälpte oss så tog restan av fiskana tillsammans typ en kvart. Jag och Agnes fixade i ordning fiskarna vi skulle äta på kvällen och sen tog vi första doppet i havet i år, Första doppet i övethuvadtaget för mig. Restan av kvällen packade vi bara i hop och så me vi kom änå inte hem förän 11. då såg jag robinsson som vi spelade in. Jag tycker att Jarmo borde vunnit. Han åt ju nästan vad som hellst.

Söndag
Förmidagen så skrev ajg bokrecension. Vi firade morsdag när lucas kom hem från sin match som han vann med typ 8-0. Sen for alla förutom jag och kollade på lucas ju-jutsu uppvisning. JAg for och städade i stället, Tog moppen. Sen for jag i väg till träningen som blev väldigt lyckad. Lekar hela tiden, Improviserade mycket. I slutet fick dom 8 som var där fika av mig. det var sista träningen med dom. när jag kom hem så var farmor och farfar där och vi skulle fika morsdagsfika. Gottgott. Agnes i klassen ringde och påminde mig om Engelskan som jag skulle skicka till henne. När farmor och farfar hade åkt så fick vi veta det där hemska! Fy så Hemst!!!!

Idag så var det matte prov. det gick inte bra.. Vi fick i alla fall sluta skolan ett tag tidigare, jag for hem, gjorde itne så mycket, Elin kom hit sen for vi ner på stan. Jag Lånade boken som kommer efter om jag kunde drömma och en ljudbok. som  jag ska lägga in på min MP3 så har jag något att lyssna på i sommar. Jag köpte en klänning som jag typ tänker ha på skolavslutningen och typ bröoppet i sommar, jag köpte också en tröja, Typ massa små blommor på. innan vi for hem så köpte jag och Elin Varsin glass på mcdonalds. Viktoria Som jag inte träffat på Hur länge som hellst jobbade där. Kul att se henne i gen efter länge kännde knappt igen henne. Ikväll har jag för sökt hitta en sak som jag ska köpa, och typ bara bloggat.

Bilder från förra helgen

Vi tältade

Tua var lite Busig

Fin man är på morgonen

Nanna kom och hälsade på oss

Elin läste på morognen ocksåå

Tuas fina naglar

Tua har tagithål i näsan

Våra nagellacks prylar

Tua goes Busig IgenRegnbågen!

Den här helgen

Lucas och hans stora fisk

Stor aborren

Farmor har storaTulpaner(tror ag att det är)

Jag ska vara med aktiv än vad jag har varit den här Veckan. Jag tror att det kommer bli som vanligt, så att jag skriver varje dag, jag vet inte riktigt var förra veckan tog vägen

/IDA


RSS 2.0