Jag ska till....

Jag ska till GHANA!!!!

Jobbat

Har jobbat två dagar nu. har därför inte bloggat. idag var jag på intervju också. Men jag måste sova ska upp tidigt i morgon... men kanske har tid att blogga någon gång... vi får se

skooolan

Har kommunikation nu. det går sådär. Saknar Emilia!
Hade idrott på skolan tidigare i dag. så himla skönt det var och sen att få äta god lunch efter gjorde det hela bättre.
Är taggad på livet och skolan och typ allt. Måste komma på ett sätt att tjäna pengar, för jag håller på att bli pank....
Behöver mycket pengar den här terminen och året, aja. ska prata med mamma ikväll och lägga upp en plan!
Måste fixa mina skor också, dom är sönder. Men jag Hinner itne med det idag. får nog fixa det i morgon

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:

ÅHH SÅ GLAD JAG BLEV! Kan inte besrkiva kännslan med ord! helt jävla underbart. Nu måste jag lugna ner mig så kanske jag kan berätta mer sen!

:)

Ser på Whip it igen!!
eller jag typ lyssnar på ljudet medan jag chattar.
tror jag ska bli snäll

Träning ggr 3

Idag på dagen gjorde jag inte så mycket typ bodde i sängen till klockan 3 då jag får ner på dojon, planerade träningen tillsammans med Malcolm. Gjorde typ allt som stod på planeringen och sen började nästa pass med orange mon och då körde vi några tekniker, ja var lite off men det gick ganska bra.
Avslutade dagen med Kuddträning som typ är det värsta/bästa som finns. Det känns konstigt för så fort jag får vila en liten liten stund så känns det som att ja orkar köra sammaa sak igen, det borde inte vara så borde bara bli trättare och tröttare.

mat till fika! :D

tog sparken till malin, hihi några konstiga blickar fick jag.
Vi såg på gladiatorern och fikade
popcorn pommes kakor julmust en härlig blandning!
Sen såg vi draktränaren och såg på youtube till typ halv 2 då jag tog sparken hem. det är jobbigare att sparka uppför än nedför.
Sen mös jag ner i min säng och såg på Whip It.
Somnade efter halva och har sett slutet nu på morgonen
Kan verkligen rekomendera den filmen, ser den igen nu :P

Barnen

For i morse till USM och körde passet med barnen dom var jättesöta. undra vad jag ska hitta på med dom nästa vecka. 
Sen skyndade jag mig till UBK och körde det som var kvar på instruktörspasset, Vi körde igenom alla tekniker till bältet, det var inte så svårt, sen körde jag tekniker vi ska köra med Orange gruppen. Gjorde en grov planering med Erik och bengt och sen så berättade jag planen för min och Malvcolms grupp för Malcolm. 
Gick på Max och åt. 
Sen så var det teori på eftermiddagen. Nyblivda pappan Wille kom förbi och hälsade på oss:) 
sen så for typ alla hem medan några stannade på dojon och vi bestämde oss för att basta, vi bastade i typ 1000 timmar, det kasnke var 2-3 timmar men det var läng. 
Cyklade/gick hem, Åt mat, Nu ska jag gå till födelsedags barnen malin!! :D

Har en känsla

Kom nyss hem ska blogga mer om vad jag har gjort idag men ska typ äta nu.
Hade bara en underbar känsla av att det var Jullov när jag kom hem. Det har varit en så "lung" och mysig dag och när jag får hem så snöar det lite lagomt

Malin 20år

Idag fyller underbara Malin 20år. hoppas hon får en underbar dag
Massa Bilder på MALIN!!

Den här sista bilden är från när vi firade Mallin förra året

Lekar

God morgon, Jag har precis kollat igenom ett lekkompendium för att hitta lite lekar jag kan köra med 5 åringarna idag hittade några som jag tror skulle passa bra. Har du någon bra lek som kan passa 5åringar?
Min väckar klocka ska egentligen ringa om 20 min, men eftersom att tekniken inte är med mig så vaknar jag av mig själv och vågar inte lita på att mobilen ska väcka mig
Kanske ska ta och köpa mig en sån här.


sunshine

Ser just nu slutet på little miss sumshine så gullig och helt underbart rolig film!
Glass och lite skum men god kladdkaka blev det till efterrätt :)
Vill sova typ nu men vill också se klart filmen så jag ska hoppa i säng direkt när den slutar, ska ju orka leka med 5åringar och sedan köra igenom alla tekniker som ja ska instruera den här våren imorgon

Tuas cykel

Så här mycket syntes av Tuas cykel
Bilden tagen från Tuas blogg

tacos och kladdkaka

Åt tacos till middag och nu sitter jag i soffan igen och ser lite haft på skavlan. I ugnen står en kladdkaka och om ca 20 min ska vi se på little miss sunshine och äta kladdkaka.
Åsna från canarieörana

Bild till Jessica

En kväll när jag cyklade hem så hade någon skrivit i snön och jag tänkte på Jessica när jag såg att dom hade skrivit snö i snön.

Äntligen Hemma

Sitter just nu hemma i soffan, sjukt mysigt men saknar vovven lite, Han är hos mormor idag.
Slutade för typ en och en halv timma sen, då träffade jag Tua som försökte få ut sin cykel ut en snöhög det ända som syntes var ena handtaget så vi skottade fram den. sen så for vi förbi biblioteket och lämnade tillbaka några böcker innan vi började ta oss hem, trevlig promenad i snön.

Min dator funkar

Nu är jag glad för nu funkar min dator som den ska!

känns som att man går sönder, hela kroppen öppnar sig.

Nu tar allt slut.

Fisk

Imorse var Jag och Sanna duktiga, vi for ner på dojon så vi var där halv 9 då målade jag klart en vägg medan hon övade på fall. sen körde vi lite kata till svart, tror vi har en bra ordning för att komma ihåg ordningen i alla fall dom tre sista
Först så bråkar man(man trycker bort den andra)
sen blir man tillsammans(man drar den andra mot sig)
Sen ska man döda den andra för att få pengarna(greppa, slå)
Jaa det där är min och ´Sannas lilla berättelse.
Kom lite sent till skolan idag för att jag och sanna kansek var lite sega sen så hade jag lektion i en kvart altså till kvart över 10 sen har jag hål till kvart i 1.
Jessica och jag gick och åt fisk som var i skola,det gick att äta nu sitter jag i ett grupprum och väntar på att lektionen ska börja

Mobil!

Nu funkar äntligen min mobil som den ska.
Jag tog min brors simkort och satte in den i min telefon bad mamma smsa honom, smset kom fram och jag satte in mitt simkort i min telefon och startade om den och då fick jag typ 40 sms från helgen.
Nu sitter jag nyduschad i min typ rosa mysklädsel :) ska typ sova nu, eller kanske läsa ut en av världens bästa böcker!!
HUNGERSPELEN!!! är på sista boken och inte så många sidor kvar måste nog läsa ut den i kväll, jaa så får det nog bli

lila tröjjaaaa

HEJSAN!! nu sitter jag i skolan och har rast, har haft massa lektioner i dag och har bara en kvar, svenska, jippi...
Hade blandannat matteprov som gick ganska bra tror jag, hoppas jag.
Har också haft kommunikation som verkar kul, hoppas bara det blir som jag förväntar mig!

Lägger tyvärr inte upp bilder eftersom att ja har en lånedator och orkar inte lägga in bilder på den, och sen är det konstigt att man inte kan ladda upp bilder från mobilen, Någon som vet hur man gör det?

hejsanhoppsan

Nu ska jag försöka inte vara så sur på bloggen, den har inte gjort något. Men det känns skönt att få skriva av sig lite,
Nu sitter jag på tyskan och ska egentligen läsa en bok, det går inte så bra det handlar om någon dagmar som är tjock eller något...
om en kvart slutar den här lektionen och då ska jag gå till dojon och fixa lite till Sanna kommer och då ska vi träna, vet itne riktgit vad än men vi borde göra upp en bra planering... aja vi får fixa det sen. tror att vi ska köra teknikerna vi körde förra veckan, jag körde inte med Sanna då minns inte varför..
hejdå :D


vafan tänker folk med?

åhh så jävla lata människor det finns!!!!!
hur ska man kunna bli bra på någon om man inte gör något?

vadå vuxen?

När blir man vuxen?
När börjar man bete sig som en vuxen?
Slutar man någonsin bete sig som ett barn?
När lär man sig hur man ska behandla andra?
Finns det något som är rätt och fel?
Varför ska jag ens bry mig?
??????????????????????


hål.

Sitter nu på skolan väntar på lunch, vi har egentligen idrott men typ ingen hade kläder med sig så det blev inge. Jag gick till datateknikerna idag och sa att min dator var dum så skulle han starta den och så klart så startade den. Så äntligen har man en fungerande dator. fast jag saknar min dator,hoppas den kommer tillbaka snart!
Hade matte i morse och fick veta att vi har matte prov i i morgon känner mig inte taggad alls på det känner att det kommer gå sådär, har inte riktgit tid att plugga på det.

måndag morgon

God morgon. Nu är den måndag igen, känner mig inte ett dugg utvilad hela helgen har varit lite små jobbigt och i natt har jag byggt ett rum/hus i sömnen så det blev inte så många timmar där jag sov så riktigt. Nu till jag inte smsa mig ur sängen men jag känner att det är dags för jag måste fara till skolan om 30 min. Idag börjar ett nytt schema så jag börjar 20över 8 och slutar 25över 18 idag. Och så har jag 2 timmars hål får jag och sanna ska försöka träna till svart. Nu ligger jag bara och berättar onödiga saker för att slippa gå ur sängen. Hejdåååååå!

det kanske löser sig snart

Hejsan jag sitter nu i sängen och funderar vad jag har ställt till med, fast jag borde egentligen inte ta åt mig något. Min lånedator går inte att starta så jag använder mobilen till allt men då har den nästan sluta funka som mobil. Eller ja jag kan inte ta emot sms. Blir sur inget hjälper har stängt av den typ 5 ggr och det funkar förvarande inte, någon som har något tips?

en kväll fredag den 13e

Hej, ligger just nu i sängen efter du jätte trevlig kväll hemma hos emma där emma och robin bjöd på tacos och glass grej som jag inte kan stava. Vi blev 8 personer som av massa mat skrattade massa och spelade roliga spel. Ligger nu och blogga från mobilen eftersom att min lånedator inte vill fungera men kan försöka blogga mer om spelen och annat spännande jag har gjort idag imorgon då jag är piggare. Ska sova nu imorgon ska jag börja jobba på usm där jag ska leda en barn grupp. God natt och dröm sött

svenskaaaaaaa........

Nu sitter jag i ettt grupprum med danni emilia natalie och jessica vi väntar typ på att svenskan ska börja tror att vi ska börja se frankenstein. eller så ska vi kasnke göra något annat.
Min dator pajade dagen när jag kom tillbaka till skolan så nu går jag omkring med en lånedator som typ alltid måste ha laddaren i. det är så roligt att försöka hitta uttag hela tiden... Längtar tills jag får tillbaka min dator och då borde jag kunna använda min webcam. haha det är itne säkert men man kan ju hoppas :D

börja blogga igen

Hej. tror att jag har ork nu att börja blogga igen.
Idag har jag varit i skolan vi hade redovisningar typ hela dagen sen avslutades det med film på engelskan(kanske sov lite..)
sen gick ajg till dojon där jag började skriva ett brev om att få fara till ghana(JAG KASNKE SKA FÅ FARA TILLL GHANAAAA!!!!!) sen så var det träning. bjj som gick ganska bra, minns faktiskt inte vad vi gjorde men det var kul och jag var trött
sen så fortsatte jag att skiva och sen en timma och 20 min senare var det kai också, vi körde igenom alla kansetsu waza tekniker islutet så var jag trött på riktigt så när vi skulle köra slag och sprak randori(det heter väl egentligen defensiv mot slag och spark men hur kul låter det?)  aja jag skulle i allafall sparka samma lite på låsats och sen ramla ner på marken, då kom jag på hur orädd jag är för att falla ialla fall på mattan,men det känns ju inte när jag står på ett ben och sedan faller  till marken, jag tror i alla fall inte att det känns jag vet inte riktigt.. haha jaa spännande dag i dag.
Jag tänkte börja blogga om endel tankar som stör mig skulle det vara intressant att läsa eller vill ni bara läsa vad jag gör på dagarna.
Åhh nu känns det som att jag kan börja blogga på riktigt! hoppas jag lyckas i alla fall.

RSS 2.0