Gitarr och träning

Efter skolan idag gick jag och möte elin när hon cyklade hem. Sen följde hon mig hem och sen till bussen för att ajg skulle åka till gitarren. På gitarren upptäckte jag att jag hade glömt låten jag spelade, man nu kan jag nästan spela hela utan till, det är bra.

19.30 började jag och mamma gå ut med Nelson mot ju-jutsun, När vi typ var på gamlia ringde vi pappa och frågade om han kunde skjusa mig dit. Det kunde han. Det var bra, för annars hade jag nog inte hunnit i tid.
Nu är ialla fall både jag och Sanna anmälda till en typ tränar utbildning som är på lördag. Jag tycker det ska bli jättekul. Och den är ifall man vill bli instruktör nångång, Och det vill jag jättegärna bli. En sån där rolig, som man kommer ihåg. men den utbildningen är i hela lördagen typ, eller inte på kvällen.

Nu När jag kommit hem från träningen har jag duschat och sett TV med mamma och pappa.

Elin tog bilder med min kamera när vi gick till bussen


Mitt hår ser lite ut som det gör... vände mig precis om


 
Man är inte fin när man äter apelsin!


/IDA

SOVMORGON!

SOVMORGON idag!
Det är så otroligt skönt med sov morgon, Vaknade av att mamma ringde och sa att jg skulle vakna. Då upptäckte jag att Nelson hade varit busig igen. Nån måste öppnat dörren till mitt rum, för Nelson låg nere vid mina fötter och sov. Så söt han var.
Nu på morgonen har jag hunnit bada! Jag brukar aldrig bara. Det måste jag göra om, verkligen!


SötHund

/IDA

Elina&Elin!

Tack Elin och Elina! Det har varit superskojsigt ikväll!
Elin kom först till mig. Sen kl 8 träffade vi Elina och gick och hämtade "Alvin och gänget" hemma hos Elin. Sen gick vi till Elina och popade popcorn och såg film! Hihi.


ELIN OCH ELINA <3!

PUSSPUSS

Busungar

popa popcornPopcorn

ELIN

Elin Fotografen!

SötELIN

Elin tycker om min kamera

Jag ser det snöar.

/IDA

Chain hang low

Linnea sitter på min säng och skriver en spökhistoria. Elin sitter på golvet och typ pratar med Linnea om engelska ord.
Allihop lyssnar på dom här låtarna
Så sjukt jobbigt

Fan så jobbigt det är. Fanfanfan! Så jobbigt det är ibland. Jag vill bara vända mig och och lägga mig i sängen och aldrig gå upp. Fan så jobbigt det är, det här.Jag kommer aldrig glömma... aldrig!

Men nu är jag glad... Försöker i allafall.  Ska inte göra andra ledsna. Så nu är vi glada, fast det är så jävlajobbigt.

/IDA

kalassöndag

Igår var det kalas först firade vi pappa på morgonen
Sen vid kl 4 åkte vi till farmor och firade henne.Där var min kusiner också! kuligtkuligt!
Vi spelade in lite roliga filmer när vi kastade upp min kusin haha nästan till taket. hon tyckte att det var jättekul

Jag rövade bort henneSuper god tårta

Min LillaLillastster forograferar!

Alla vuxna som festade på tårtan

Vad är det här?

Ibalnd har man tråkigt

Min superviga syster

Jag och mamma for tidigre från kalaset för att vi skulle fara och träna Nelson på forslunda

Det var min kalasiga söndag

/IDA

Bloggbloggblogg

Har just fixat Elins Blogg, hennes header. Hon har inte sett den än, hon skulle fara nånstans. Hoppas hon blev nöjd!

Linnea och jag har fixat min blogg också, vi var tvungen att byta tema för honinte förstog det jag hade. Nu hjar jag i alla fall ny header. Jag ska fixa så ajg har min bakrund sen. Jag ska också fixa en ny header till mig själv, nångång när jag kan ha den bättre datorn.
Men det är senare, när jag har tid och ork.

/IDA

Så går det...

Så går det när man låter sin lillasyster Ha Min kamera. Hon har själv en system kamera. Men min måste ju vara mycket roligare att ta kort med. Här kommer massa bilder hon tog.

5 Olika tron av toarullar

Den här heter stapeln,

pyramiden

osäkert

Gubben
   Två varianter på tornetLinnea ligger  i min säng och sjunger medans hon tar kort på sig själv

Hon tog kort på min kamera


/IDA

Min pappa fyller år

Min pappa fylller år i dag. Han fick finfina saker, han fick dom saker jag hade köpt, ahn fick äggkoppar och en steck panna.Han  fick ocksåå tårtan som vi gjorde i går. den var inte riktigt lika fin idag som i går...

så såg tårtan ut i dag

Äggkopparna. Dom var i fyra olika färger

Steckpannan han fick. Han hade valt den själv, men han hade glömt den nu.

Min hund är ganska busig. Han får inte ligga i soffor, Man han gör det ändå när ingen är hemma och på natten. Men nu, när vi hade sjungt för pappa Fick jag honom. Haha Nu har jag bevis bushundBusNelson

/IDA

Nanna


Elins Lilla söta kanin

Elin Med sin kanin

Kaninen klättrar

Lite mysko bild. Men hon typ slickar sig runt munnen

Hon myser bland kuddar och filtar

Mer mys

ska jag hoppa?

Nä, jag tror jag myser lite till

En torkad morrot, supergottHopp in i buren,

Här vare bara bilder på en supersöt kanin!

/IDA


Lördagen den 28

Elin och Jag for ner på stan vid ett, för då fick vi skjus av mamma och pappa som skulle till stugan. Vi skulöle gå och köpa present till min pappa som fyller år i morgon. Vi gick till Blixt sport. där köpte vi tre tafsar, och två drag. En tafs är det man sätter fast mellan linan och draget, tror jag.

Vi gick sen till typ många affärer. JAg åkte buss hem vid halv 3,Bussen var jättefull, det brukar den aldrigg vara. Elin stannade kvar, hon hade dans. När hon åkte hem var det också¨fullt i bussen.
Ikväll, For mamma och pappa i väg till några grannar. Då gjorde jag Linnea och Lucas pappas tårta till i morgon.
Bilder från trårtbaket:
banan och jordgubbssylt på första lagret
Chokladpudding på andra,tredje är det marsán kräm på
gröngrädde överst
bara för fint hade vi vaniljsocker på
  som pricken över i:et!

Ja, sen var det dax att släcka. Det blev väldigt mörkt. Jag gick till Elin strax innan 9 där var det väldigt mysigt, dom hade ljus nästan överallt! Mysigt mysigt. typ halv 11 vick vi ut med Nelson, Gick i typ en halv timma. Vi gick till bara till elin där vi gick till hennes supersöta kanin. Det kommer bilder på henne, Nanna i morgon på morgonen. det tar typ jättelång tid för mig att ladda upp bilder, jag orkar inte det nu.Jag vill sova. Men Bilder kommer i morogn på mogonen, typ när jag har vaknat och firat pappa på sin 42årsdag. Då kommer bilder på Nanna.

/IDA

man ska sprara på ström.

Nu kl halv nio ska man stänga av all ström! Jag vet inte hur länge med typ en timma, eler en halv timma. såå, god natt dator, lampor, och all el. hej dåå, sov gott i en timma typ.

/IDA

Klippning

Idag, skola som vanligt. inget speciellt, eller hade praktiskt prov i HK...
Efter skolan cyklade jag hem med Hampus, han följde med mig in ett tag :)
Sen fick jag brottom Jag skulle klippa mig kl 3. Men jag han dit i tid. Skulle klippa mig hos en praktikant på "Catwalk". det blev fint tror jag, just nu har jag platt hår, det brukar jag inte direkt. MEn nu när det är platt är det fint.  det tog typ 2 timmar att klipppa sig, jag gjorde inte nåt speciellt men det var ju en praktikant som klippte, hon var duktig, och ganska försiktig. Det var två tvillingar som klippte sig hos en annan, som jobbade där. Jag och första tvillingen började typ sammtidigt, men innan jag var klar var den andra tvillingen klar också. Men min frisör var kul att prata med också. Jag Brukar typ tycka det är jobbigt att prata med dom, och att jag bara vill gå därifrån. Men det tyckte jag inte nu.

När klippningen var klar cyklade jag hem, åt lite kräm, sen åkte vi på kalas hos min pappas kusin tror jag att det var. Han fyllde 40. vi gav honom en stol, som amn kunde typ vika ihop, stoolwalking kanske det hette. aja där var det många kasnke 2-5 åringar så ettt tag var det väldigt högljut. Men det var kul är. jag satt vid  bordet och typ Pratade med folk.
efter 8 hade det lungat sig, då hade 4 barn åkt iväg + någraa typ äldre som jag aldrig pratade med. då var med bara jag Linnea, lucas och Bruno kvar, för dom som var mindre än 20. TYvärr tog ajg inga kort på kalaset, Men dom hade jättefint och jättehögt i tak. Och en walk in closet, eller climb up closet.

Sen vid kasnek 10 eller tidigare åkte vi också hem. Hemma ropade mamma ner mig, Hon ville ha någon att se på Let´s Dance med. Så ajg satt och såg det med henne.


Före klippningen,


efter klippningen, med platt hår.

/IDA

Stan med Elin och Linnea

Idag började vi skolan kl 7.40, mycket tidigt. Men det var för att vi skulle åka till tingsrätten och se en rättegång. Det var väl intresannt... den "dumma" och "snälla" var typ kompisar. Så i pauserna, elelr vad men säger typ kramades dom. ajaa, Vi åkte buss tillbaka också och då gick alla jättelångsamt från bussen till skolan så vi skulle slippa matten, det gjorde vi. så då hade vi mer SO när vi kom tillbaka.

Efter skolan cyklade jag hem med Hampus som vanligt!:D då hade jag tänkt att hinna cykla hem, ringa Elin poch få med mig henne och Linnea till bussen på en kvart. det lyckades inte så vi gick till gamlia och precis när vi kom så vi såg busshållplatsen kom en buss. Vi sprang. Jag vann! och vi hann med bussen som tur var, jag hade inte orkat gå. på stan kollade vi på mest kläder. På rut m.fl hittade jag en sak, jag som inte ens tänkte testa nåt, och ingen annan gjorde. sen var vi på H&M där hittade Linnea en tröja som hon tänkte köpa. men vi köpte den inte då, vi hände den på ett super bra ställe, medans vi gick till gina där hittade jag och Linnea var sin tröja, och alla testade sånna Harenbyxor eller var dom heter. vet inte riktigt om vi passade i dom... efter gina gick jag och elin till ett ställe, vi skulle hitta pressent till pappa som fyller på så söndag. Då gick linnea till H&M och skulle lägga undan tröjan på riktigt. och då hade dom som jobbat tagit den till rätt plats och någon hade köpt den. Inte så roligt. Vi gick till skopunkten och jag hittade nästan ett par skor. men vi köpte inget där ändå för vi skulle skynda oss till frasses för pappa skullle typ hämta oss där. Brevid frassen liggen en reseaffär som linnea skulle kolla efter typ grekland saker. Vi visste inte om man fick ta dom eller inte så vi stod där i typ 10 min och väntade på att den där tanten skulle lägga på, hon jorde alldrig det såvi gick därifrån med tidningarna och hon sa inget så man borde fått ta dom.
När pappa hade hämtat mamma kom han och hämtade oss.

Ikväll har jag typ bara suttit framför datorn och tvn. Jag har varit ute med min korkade hund också, elelr kanske itne korkade med typ dumma. jag kastade en boll och sa aport  först sprang han och tog den sen sprang han mot mig. och sen fortsatte han bakom mig och sprang hem med bollen. så ajg blev tvungen att springa hela vägen hem och sedan fortsätta gå med honom. Jag och Nelson följde Elin hem från hennes träning och sedan gick vi hem. då satte jag mig framför tvn med Linnea igen.
Hon ska föressten ta och fixa min header. kanske inte blir i morogn. elelr vi får se, men i alla fall snart :)

Bilder från idag på stan

På väg till bussen,

Dom hoppar och leker

Elin tycker det är härligt att åka buss. kanske inte Linnea. Det var en dragspelsbuss!

ingen var riktigt säker på byxorna.

så såg dom ut på oss, synd att inte jag fick lite blixt på mig också

Elin i en typ "Mimmiklänning"

Elin snurrar

Linnea i Hennes Tröja/Tunika?

Linnea blev nöjd,

Linnea och Mig

knappar på min klänning.
 
mångmånga bilder i dag... men jag kunde inte riktigt välja. så det fick bli så.

/IDA

Våffeldagen

Idag var det Bräntisonsdag, man planerar sitt eget schema. oftast göra man alla läxor. I veckan har vi typ inga läxor, så jag hade inte så mycket att göra i dag.
Efter skolan skulle jag fara till Hampus, men jag var först tvungen att gå ut med nelson, så jag gick med honom mot hampus hus och hoppades att Linnea skulle möta mig, just när jag var i korsnigen kom hon. så hon tog nelson därifrån och jag gick till hampus.
Hos hampus fikade vi med hans pappa och sen såg vi ett 24 avsnitt. typ sjätte säsongen och jag är på tredja. men det gör inget. Det var ändå bra :)

Idag är det ju våffeldagen, därför skulle jag göra våfflor. det tog ganska mycket långre tid än vad jag trodde. vi har bara ett våffeljärn som bara gör en våffla i taget. så det tog väldigt lång tid. men Resultatet blev lyckat. Jag har inte tänkt att göra våfflor  så många gånget till om vi inte köper ett nytt våffeljärn som gör minst 2 våfflor varje gång.
mammas glutenfria smet
mammas första våffla
vårat mordena våffeljärn
våfflor

Nu ikväll har jag gjort en väldigt tråkig sak... städat, i alla fall på reklamerna på Grey´s anatomy. Det behövdes verkligen städas här, tror inte jag har städat sen  typ sportlovet, jag har verkligen inte orkat. men nu måste jag, för annars får inte jag fara på stan med Elin, eller så skulle jag inte få klippa mig, eller mamma skulle av boka min tid.
Men Linnea också kanske ska med på stan. där ska i alla fall jag köpa nåt till pappa, han fyller år på söndag, och jag måste köpa nåt till farmor också, hon fyller också år då. ojdå. vad kan man köpa till dom? jag får kolla om jag hittar nåt på stan i morgon. annars måste jag hitta på nåt.
nu måste jag fortsätta städa, inte det kuligase...

Snart kommer en ny Header. Linnea skulle fixa det i dag, men datorn var typ konstig så hon orkade inte. hoppas det går imorgon!
 
/IDA

Tua, första komentaren!

Idag var jag i skolan... hände inget speciellt. cyklade hem efter idrotten.
Hemma ringde jag Elin och kollade om hon ville fara på stan För då har jag nån att åka buss med när jag ska fara och spela gitarr. Men hon kunde inte för hon mådde inte bra, hon hade fått hjärnskakning i går, stackars Elin :(
När hon inte kunde följa med bestämmde jag mig för att gå i stället, då kan jag gå senare. Och då hade jag lite mer tid så jag gick ner och satte mig och såg på tv med  Linnea. då glömde jag bort tiden och gick lite för sent för jag kom till gitarren typ 3 minuter försent. i alla fall tog jag några bilder på vägen dit.

det ser typ ut somm att det är sommar.

 På gitarren spelade vi en låt som ajg knappt kommer ihåg har glömt att spela hemma och jag har missat två gånger nyss.
Sanna har direkt efter mig så jag träffade henne och kollade av att vi skulle träna ikväll. Det skulle vi. När gitarren var slut kom pappa och hämtade mig där så jag slipper gå hem också.
Just när Vi kom ham stod glassbilen utan för huset och väntade på mig och pappa. Vi köpte typ mycket glass, gottgott! maten var redan klar när vi kom in så vi gick och satte oss och åt potaisbullarna som Linnea hade lagat.
mellan maten och träningen låg jag i soffan och såg på tv och på reklamerna kollade jag på hur Linnea fixade min blogg. hon har fixat bakrunden och hon har gjort en header men den kunde hon inte lägga in för internet fungrerade inte då. Den kanske kommer i morgon eller nångång, för hon skulle göra om den lite också.

På ju-jutsun körde vi bara kast. Det var roligt med det gick inte bra med vissa. Men båda lever nu i alla fall. och vi har inte dött av skrattanfall eller. I slutet av träningen berättade dom om nån tränarutbilding eller nåt sånt. Jag funderar på att gå på den. för då kan jag bli instruktör senare. och det verkar ganska kul själva ut bildningen. Jag ska bara övertala mamma och pappa att dom ska betala. Jag jag ska övertala Sanna också att hon ska gå!

Tua komenterade första komentaren, och andra! hihih :)

/IDA

Idagen

Idag var jag i skolan. det gick ganska fort, förutom när jag har typ en halvtimmas hål, själv.
Efter skolan cyklade jag hem med hampus, han hämtade sin laddare här och sen for han hem till sig, och jag kom dit ett litet tag senare för jag skulle gå ut med Nelson. Jag var hos honom typ en timma sen skulle jag hem och äta. boldpudding med lingonsylt, som Lucas hade lagat med lite hjälp från pappa.

När jag hade ätit och klockan blev ungefär sju åkte jag och mamma i väg till rehab centér för att kolla min rygg.

Jag träffade typ en sjukgymnast som hette Lars. Jag gjorde några olika saker och frågade mig lite. Sen efter det hade ringt två gånger(pinsamt!) gick vi ut till gymmet och där skulle jag göra några övningar. Typ ligga på rygg och göra saker så jag tränar upp musklerna som är närmast ryggraden, eller nåt sånt.

När vi åkte där ifrån var jag tvungen att följa med och handla. För första gången gick det fort att storhandla.

Äntligen hemma ser jag Linnea och mamma på desperate housewives.

/IDAMormor och Klara!

Idag åkte vi först till mormor och lämnade Nelson. Och gav mormor hennes presenter, för hon fyller år i morgon!
Sen åkte vi till ålidbacken med Eva, Kjell, Anton, Gustav och Klara som fyller 3 år nästa helg, men vi firade henne idag ändå. Tog lite bilder i backen
 
Efter slalomen åkte vi till Eva och åt tacos, då kom mormor och morfar också. alla barn satt i deras tvrum och åt medans vi såg "Bolt". sen blev det efterrätt som mormor hade gjort, det var jättegott typ sockerkaka och glass till. Har inga bilder på formen på sockerkakan. Men den var typ en solros. när vi åt efterrätt hade vi sett klart "Bolt" och såg nån annan film. den handlade också om hundar, men jag kommer inte ihåg vad den heter.
När vi kom hem såg jag mamma och Lucas Wipe out och sen nu ser jag Beck.

/IDA

Kvällen

Först gick jag till Tua, sen kom Elin och sen kom Marina och Julia. Först började vi se film, Isprinsessan, sen ville typ alla ha gott då gick vi och gjorde det,
  GOTTGOTT
sen fortsatte vi se film. När vi hade sett halva filmen dampade det och då gick vi ut med Nelson

Förberedelser för att gå ut:

Elin lånade min kamera att tag också


Elin och jag fick längre hår
pankakor, mango, glass och SOL!


Jag och tua åt lunch hemma hos Elin, Tua gjorde plättar. Elin stekte mango. Och jag pressade juice.
När alla var klara gick vi ut och satte och i solen på Elins altan. men det var inte så varm så vi kröp in i massa filtar.

  Tua och Elin
  Tua och en liten Elin
Elin                             
Tua försöker vara cool
Tua                                 
Sen var vi tvunga att skyda oss för Elin hade dans. hon hade tänkt att cykla, men hennes lås var borta så det gick inte. Hon tog bussen och jag tror hon kom försent.
Ikväll ska jag vara med Tua Elin Marina och Julia. ialla fall ett tag. hoppas det blir kul

Hemma hos elin

HejHej :) Nu har lilla IdaPuh skaffat en blogg igen. Nu sitter jag hemma hos Elin, hon ligger i sin säng och ser på AFV medan jag skriver.
Den här bloggen ska bli en super skojsig :)/IDA

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0