+

Vaknade nyss, ska plugga lite inför provet som jag har idag. och det är typ det ända jag har i dag, Eller vi ska spela brännboll också med det är bara roligt. 
Det ska tydligen vara fint väder i dag så det passar ganska bra att vara ute typ hela dagen:D måste välja rätt kläder i dag så jag inte bänner mig fult.
Juste jag har brunt bälte i ju-jutsu kai!!

måndag? tisdag

Skönt med långhelg, så idag var det måndag fast det var tisdag :)
Efter skolan, (fick veta att jag har MVG i slöjd) så for jag till ubk, var där med robin, sen for han och sanna kom, vi gick till ica och köpte fika, gick tillbaka och fikade, robin och peter kom dig, jag åt köttbullar och makaroner :D sen var det träning! grymt roligt var det!!! Synd att det var sista BJJ passet :(
Bastade som vanligt, pratade med grupperna på mattan om att dom skulle komma på sommarlägret!
Cyklade sen till mormor där jag visade vad jag hade gjort på slöjden, Hon hade gjälpt till lite med den, typ tekniken jag skulle använda, men jag utvecklade det lite själv osv.

Stugan!

Dagen har spenderats i stugan


Lucas försöker starta motorn
Medan jag vilar
Ska alldeles strax äta och sedan ska jag träna! :D

plugg

Har inte gjort ett skit i helgen. eller jo jag träffade Elin en kväll men annars har jag itne gjort något. och att det har varit lång helg har bara gjort att jag har suttit hemma ännu mer. Idag kom jag på att man kunde plugga, så jag har skrivit klart en svenska grej som jag har skickat in. håller nu på att göra ett FRK arbete som ska vara klart snart, Sen har jag två prov att plugga till sen är det sommarlov!! :D

RSS 2.0